Travel coaching - Wild-Mirrors
16829
page-template-default,page,page-id-16829,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Travel coaching

Wild-Mirrors Travel Coaching

 

Wel eens gehoord van Travel Coaching? Het is een nieuwe manier van personal coaching waarbij uw coach samen met u mee gaat op reis. Een reis in het onbekende om op locatie samen met u te werken aan het verbreden van uw (persoonlijke) horizon.

Het idee  is ontstaan tijdens het reizen door Scandinavië. Als reisleider heeft Jan ervaren wat een onbekende locatie doet met de mindset van mensen. Doordat je zintuigen op alle mogelijke wijzen geprikkeld worden sta je dichter bij jezelf en daarmee meer open voor feedback. In een setting met meerdere mensen of juist een-op-een waarin je niet gebonden bent aan tijd word je in staat gesteld om de juiste aanpak te kiezen.

Deze manier van personal coaching zorgt niet alleen voor een hechte samenwerking tussen coach en cliënt maar ook tussen reizigers onderling. Daardoor voelt de cliënt zich sneller op zijn of haar gemak. Door de vertrouwelijke sfeer ben je ontvankelijker voor adviezen en is Jan in staat om letterlijk en figuurlijk nieuwe paden te betreden.

Denkt u dat Wild-Mirrors u kan helpen? Neem dan vandaag nog contact op!