Coaching - Wild-Mirrors
16825
page-template,page-template-blog-small-image,page-template-blog-small-image-php,page,page-id-16825,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Coaching

Wild-Mirrors als uw Coach

 

Gebrek aan zelfvertrouwen is een situatie die veel mensen herkennen. Een negatief zelfbeeld of een nare ervaring uit het verleden kunnen hier de oorzaak van zijn. Heeft u wel eens gedacht aan een persoonlijke coach? Blijft u hangen in patronen die u niet verder helpen? Wilt u uw zelfvertrouwen vergroten en uw zelfbeeld verbeteren? Dan bent u bij Wild-Mirrors aan het juiste adres! Door te achterhalen wat de oorzaak precies is stelt Jan zichzelf in staat om doelgericht te werk te gaan.

 

Bij Wild-Mirrors leert u hoe u om kunt gaan met tegenslagen die u in uw leven heeft ervaren. Jan helpt u patronen te doorbreken die niet langer behulpzaam zijn voor uw geluk. Door zijn jarenlange ervaring in het onderwijs en als personal coach is hij in staat om de coaching te bieden en adviezen te geven die ook op de langere termijn hun uitwerking hebben.

 

Vraag vandaag nog een kennismakingsgesprek aan. Het verplicht u tot niets!

Vraag vandaag een kennismakingsgesprek aan met Jan om te kijken hoe hij voor u (en of uw onderneming) van waarde kan zijn.

Geen berichten gevonden